Over mij

Over mij

Mijn naam is Caroline Goris en ik ben de oprichtster van ‘FitbyCaro’. In tegenstelling tot vele andere coaches was ik vroeger zelf niet zo sportief. Ik speelde wekelijks 1 uurtje tennis en daar bleef het bij. Toen ik naar de hogeschool ging kreeg ik te kampen met een zware depressie en had mijn dokter mij aangeraden om wat meer te gaan bewegen. Om te starten begon ik met lopen. Ik voelde mij hierdoor mentaal veel beter en begon onbewust ook meer op mijn voeding te letten. Tijdens het lopen leerde ik terug doorzetten en dat gaf mij een goed gevoel. Daarna ben ik samen met vrienden naar de fitness gegaan en daar heb ik mijn passie voor krachttraining ontdekt. Door mijn diploma orthopedagogie- toegepaste jeugdcriminologie heb ik al heel wat psychologie gezien, die ik ook kan toepassen als personal coach. Verder heb ik een diploma voedingsleer en initiator fitness. Daarnaast heb ik ook de ‘MennoHenselmans PT cursus’ uit Nederland afgewerkt en ben ik dus een gecertificeerde Menno Henselmans Personal Trainer. Vervolgens blijf ik mij steeds bijscholen. In januari 2022 heb ik mijn certificaat voor pre- en postnataal fit coach behaald! Van mijn passie, mijn beroep maken is mijn grote droom!

Mijn missie

Mensen helpen op maat en via evidence based materiaal, om een gezonde levensstijl aan te leren en zelfstandig te kunnen aanhouden. Mensen zowel fysiek als mentaal sterker maken, dat is mijn doel, dat is mijn missie!

Mijn Visie

Ik wil mensen handvaten aanreiken zodat ze op lange termijn progressie blijven boeken en hun nieuwe gezonde levensstijl kunnen aanhouden. Door actief te luisteren naar de klanten en empowerment gericht en op maat te werken, wil ik dit bereiken. Dit doe ik a.d.h.v. geoptimaliseerde training- en voedingsschema’s aangepast aan de levensstijl van de cliënt. We houden dus rekening met bijvoorbeeld je slaap, stress, trainingsniveau, … . Wil je een gezonde balans met voeding opbouwen en leren om de juiste voedingskeuzes te maken, dan zijn de voedingslessen echt iets voor jou! Je kan bij mij terecht om een gezonde levensstijl aan te leren, af te vallen, spiermassa op te bouwen, rondom blessures heen te leren trainen, je techniek verbeteren in bepaalde oefeningen of op aanraden van een kine om pijnvrij door het dagdagelijkse leven te gaan.